Palautukset

Tuotteen palautusehdot:

Palautettavilla tuotteilla on 14 vuorokauden kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus.

Palautettavien tuotteiden täytyy olla jälleenmyyntikelpoisia ja täysin samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa. Emme hyväksy käytettyjä tai vaurioituneita tuotteita palautuksena.

Tilaus täytyy palauttaa paketin mukuana tulleessa palautuspusissa. Ilmoita palautuksesta tilauksen mukana tulevalla palautuslomakkeella, liitä se täytettynä palautettavien tuotteiden mukaan. Jos haluat vaihtaa tuotteen, ilmoita siitä aina joko sähköpostitse asiakaspalveluumme info@udboutique.com  tai puhelimitse asiakaspalveluumme 040 5680128 arkisin klo 10-17

Palautusosoite on:

 

Urban Design Boutique Oy, Länsiportti 3, 21530 Paimio

Ilmoita palautuslomakkeella, jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen väriin tai kokoon. 

Palautuslomakkeen löydät myös täältä

Huomioi, että asiakas vastaa palautettavan tuotteen lähetyskuluista itse. Samoin perimme toimitus-, palautus-, ja käsittelykulut (yht 20 eur), kun asiakas ei ole noutanut lähetystä ja posti on palauttanut sen verkkokauppaamme.

Tärkeää: Säilytä postin antama kuitti palautuksesta siihen asti kun olemme ilmoittaneet, että olemme saaneet palautuksen takaisin nettikauppaamme. Emme korvaa palautuksia kadonneista lähetyksistä ilman asiakkaalla olevaa postin kuittia palautuksesta.